مقالات حقوقي
مقالات حقوقي

نكته مهمي كه در بيشتر سايتهاي ايراني توجهي به آن نميشود طراحي صفحه درباره ما يا همان About Us است. اكثر افراد در اين بخش مطالبي طولاني و خسته كننده براي كاربر و يا نوشته اي كوتاه و ناقص قرار ميدهند كه ميتواند اعتبار سايت يا شركت شما را زير سوال ببرد.
معمولا تصور ميشود كه كاربران به صفحه درباره ما توجهي نكرده، متن معرفي شركت را نمي خوانند و بيشتر به خدمات و محصولات ارائه شده در سايت مراجعه ميكنند، اين تفكر تا حدي صحيح است ولي زمانيكه قرار است يك بازديدكننده به مشتري تبديل شود اهميت صفحه درباره ما يا درباره شركت بيش از پيش افزايش مي يابد.
بعنوان طراح سايت يا صاحب شركت تمركز ما بيشتر بر روي صفحات داخلي سايت و ارائه بهتر محصولات است و اين امر موجب كاهش توجه به بخش هاي اصلي مانند صفحه درباره ما و تماس با ما خواهد شد. در دنياي تجارت امروز، برندها و شركت هاي بزرگ در ارتباط با مشتريان و ايجاد احساس شناخت متقابل بسيار موفق عمل كرده اند تا جاييكه شما صاحبان بسياري از شركت هاي بزرگ مانند اپل و گوگل را بخوبي ميشناسيد و حتي ممكن است زندگينامه آنها را مطالعه كرده باشيد.
چرا شركت هاي بزرگ توجه ويژه اي به ارتباط دوطرفه با مشتريان در طراحي وب سايت دارند؟ ايجاد شناخت از شركت شما به چه شكلي قابل انجام است؟ طراحي مناسب و ارائه اطلاعات در صفحه درباره ما ميتواند اولين قدم شما در اين مسير باشد. در ادامه ۵ نكته مهم براي نوشتن صفحه درباره ما خوب در سايت را نام مي بريم.
1.    شناخت نياز و هدف مشتريان
2.    استفاده از ادبيات مناسب
3.    عدم استفاده از تبليغات
4.    استفاده از تصاوير شركت و پرسنل
5.    معرفي مشتريان شاخص
منبع: 

https://websima.com/%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%85%D8%A7/


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۷ آذر ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۱۸:۰۵ ] [ محتوانويس رنجور ] [ نظرات (0) ]

بنابر اظهارات نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي، حدود ۳۰ درصد طلاقها «صوري» است؛ امري كه در سال‌هاي اخير باعث اعلان هشدارهايي از سوي مسئولان و كارشناسان بالاخص كارشناسان حوزه بيمه‌اي كشور شده است. عدم توانايي يا آگاهي از نحوه تغيير و اضافه نمودن شروط ضمن عقد ازدواج را مي‌توان يكي از دلايل اين امر برشمرد.

دكتر عليرضا شريفي يزدي، روانشناس اجتماعي از طلاق با عنوان "سونامي" فروپاشي خانواده‌ها و فشارهاي رواني و اقتصادي ياد كرد و درباره چرايي رخداد "طلاق‌هاي صوري" از منظر رواني و اجتماعي، به ايسنا گفت: طلاق هاي صوري مي توانند با انگيزه‌هاي مختلفي نظير استفاده از مستمري پدر و يا معافيت فرزندان ذكور از سربازي انجام شوند.

در آمد غير مكفي خانواده ها يا استقلال مالي زن؟
وي با بيان اينكه اگر دليل طلاق صوري را گرفتن مستمري پدر از سوي زنان فرض كنيم علت آن مي تواند شرايط اقتصادي زوجين باشد، افزود: در چنين شرايطي چون درآمد خانواده ها مكفي نيست طبيعتا برخي خانواده‌ها از اين ترفند استفاده مي‌كنند تا درآمد خود را افزايش دهند. از جمله دلايل ديگر اين امر عدم استقلال مالي بسياري از خانم‌ها است. خانمي كه ساليان سال با همسرش زندگي كرده است همچنان بايد براي گرفتن خرجي به اصطلاح دستش را جلوي شوهر دراز كند و ما در اين راستا نه به لحاظ فرهنگي و نه به لحاظ حقوقي اقدامي انجام نداده‌ايم تا زنان اين احساس نيازمندي و وابستگي مالي به همسر را نداشته باشند.
اغلب «طلاقهاي صوري» مربوط به خانواده‌هاي «آشفته» است
اين روانشناس اجتماعي خانواده‌ها را به سه دسته خانواده "گسسته"، "آشفته" و "شكفته" تقسيم بندي و عنوان كرد: در خانواده گسسته طلاق رسمي رخ داده است اما در خانواده آشفته در عين حالي كه طلاق رسمي رخ نداده اما طلاق عاطفي بين زن و شوهر رخ داده است و زوجين در ظاهر با يكديگر زندگي مي كنند. در خانواده شكفته نيز شرايط مطلوب است و زن و مرد يكديگر را دوست دارند. اغلب طلاق‌هاي صوري با دلايل اقتصادي و يا احساس عدم امنيت نسبت به آينده به اين خانواده‌هاي آشفته باز مي گردد.

اين روانشناس اجتماعي با تاكيد بر اينكه عمده طلاق‌هاي صوري در خانواده‌هايي اتفاق مي‌افتد كه پيش تر بين آن زوجين طلاق عاطفي رخ داده است، خاطر نشان كرد: تجربيات و مطالعات ما در سطح كشور نشان دهنده اين است كه خانواده‌هاي شكفته معمولا خيلي دير تن به طلاق صوري مي دهند و خانواده‌هايي كه زن در آنها احساس امنيت اقتصادي، اجتماعي و عاطفي ندارد طلاق صوري راحت تر است، به طوري كه در چنين خانواده‌هايي حتي زنان پيشنهاد دهنده طلاق صوري هستند و از آن استقبال مي‌كند چراكه بار سنگين رواني اين زندگي از دوش زن برداشته مي شود و تصور مي كند با رجوع شرعي پس از طلاق صوري به همسر، هر زمان كه بخواهند مي‌توانند از زندگي مشترك خارج شوند.

نگران «زندگي‌هاي صوري» هم باشيد
شريفي يزدي با تاكيد بر اينكه افرادي كه امروزه نگران "طلاق‌هاي صوري" هستند بايد نگران "زندگي‌هاي صوري" نيز باشند، تصريح كرد: زندگي صوري به اين معنا است كه گرچه بين زوجين طلاق رسمي رخ نداده اما طلاق عاطفي رخ داده است و زن و شوهر بنا بر دلايلي زير يك سقف با هم زندگي مي‌كنند.

منبع: https://www.khabaronline.ir/news/1663692/%D8%B1%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A2%D8%B4%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B7%D9%84%D8%A7%D9%82-%D8%B9%D8%A7%D8%B7%D9%81%DB%8C-%D8%B7%D9%84%D8%A7%D9%82-%D8%B5%D9%88%D8%B1%DB%8C


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۵ آذر ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۵۴:۰۱ ] [ محتوانويس رنجور ] [ نظرات (0) ]

پايه سنوات چيست و چه تفاوتي با حق سنوات دارد؟
براي اينكه بدانيد پايه سنوات چيست بايد آن را با حق سنوات مقايسه كنيم. حق سنوات به‌عنوان پاداش پايان كار به آن دسته از كارگراني داده مي‌شود كه سابقه يك‌ساله كاري دارند؛ اما پايه سنوات براي كارگاه‌هايي است كه طرح طبقه‌بندي مشاغل دارند كه پايه سنوات به حداقل حقوق آن‌ها اضافه مي‌گردد. «پايه سنواتي» را مي‌توان بخشِ حمايتيِ پايه حقوق ناميد كه عموماً براي جبران كردن حداقل دستمزد، توسط شوراي عالي كار، تصويب و ابلاغ مي‌شود. فرمول محاسبه حق سنوات و پايه سنوات نيز با يكديگر متفاوت است.
بررسي قانون وزارت كار؛ جايگاه سنوات كجاست؟
كل كارگاه‌هايي كه شامل قانون كار هستند وظيفه دارند به هر يك از كارگران خود به نسبت يك سال كار معادل شصت روز آخرين مزد، به‌عنوان عيدي و پاداش پرداخت نمايند. مبلغ پرداختي به هركدام از كارمندان و كارگران نبايد از معادل نود روز حداقل مزد روزانه قانوني بيشتر شود.
همه چيز درباره حق سنوات
طبق ماده 21 قانون كار؛ سنوات، مزاياي پايان كار، حق سنوات و يا مزاياي پايان خدمت، مبلغي معادل يك ماه آخرين حقوق دريافتي كارگران است كه كارفرما بايد به كارگران خود پرداخت كند. سنوات يا مزاياي پايان كار، بايد با خاتمه و يا فسخ قرارداد كار، به كارگر پرداخت شود. اين مبلغ به افرادي كه كمتر از يك سال كاركرد داشته باشند نيز به نسبت مدت كاركردشان تعلق مي‌گيرد و بايد توسط كارفرما پرداخت شود.
حق سنوات به چه كساني تعلق نمي‌گيرد؟ پاسخ به سوال رايج كارفرمايان
در پاسخ به اين سوال بايد توضيح دهيم كه سنوات يا همان حق سنوات يكي از مزاياي اجباري است كه در هر شرايطي كارفرما بايد نسبت به پرداخت آن به كارگر اقدام كند. سنوات با خاتمه كار و يا فسخ قرارداد كار به كارگر پرداخت مي‌شود و اين حق حتي به افرادي كه كمتر از يك سال كاركرد داشته باشند نيز به نسبت كاركرد آن‌ها تعلق مي‌گيرد. صحبت‌هايي در اين مورد وجود دارد كه اگر كارگري كار خود را ترك كند سنوات به وي تعلق نمي‌گيرد؛ در صورتي كه اينطور نيست.
نكته جالب تر اين است كه زماني كه در قرارداد شرطي در اين مورد قيد مي‌كنند و رضايت كارگر را مبني بر عدم دريافت سنوات مي‌گيرند نيز اشتباه است.
البته منشا اين اشتباه دستور العملي است كه مدتي پيش وزارت كار صادر كرد و در آن قيد شده بود كه كارگري اگر ترك كار كند كارفرما ملزم به پرداخت سنوات به وي نيست. لازم به ذكر است كه اين دستور العمل در حال حاضر باطل شده است و كارفرما ملزم به پرداخت سنوات بر اساس قانون جديد سنوات است.
آيا سنوات به كمتر از يك سال تعلق مي‌گيرد؟
معمولا كاركنان تازه‌وارد اين سوال را مطرح مي‌كنند كه آيا حق سنوات به كمتر از يكسال هم تعلق مي‌گيرد يا دست آن‌ها از حق سنوات خالي است. همان طور كه در پارگراف قبلي گفتيم در هر صورت و با هر مدت كاري، كارفرمايان موظف به پرداخت حق سنوات هستند. بنابراين در هر صورت و با هر شرايطي كارفرما موظف به پرداخت حق سنوات است.
سنوات سال 1401؛ آخرين اخبار از مبلغ سنوات
براي محاسبه سنوات سال 1401 يا سنوات پايان خدمت سال 1401 ابتدا حقوق پايه فرد در تعداد روزهاي كاركرد وي در طول يك سال ضرب شده و عدد بدست آمده بر عدد 365 كه تعداد روز‌هاي سال 1401 است،تقسيم مي‌شود. عددي كه در اين مرحله بدست مي‌آيد ميزان سنوات پايان خدمت فرد در سال 1401 است. حال اگر فرد در سال‌هاي قبل نيز سنوات ذخيره داشته باشد، مبلغ سنوات سال‌هاي قبل وي نيز محاسبه شده و به مبلغ سنوات سال 1401 افزوده شده و به عنوان سنوات پايان كار فرد پرداخت مي‌شود.
در اصل با محاسبه سنوات سال 1401 در واقع حق سنوات پايان خدمت سال 1400 كارگران محاسبه و پرداخت مي‌شود.
پايه سنوات چيست و چگونه محاسبه مي‌شود
اين بخش از حقوق، در واقع قسمتي از حقوق پايه است كه معمولاً با حداقل دستمزد جمع و به كارگر پرداخت مي‌گردد، هرچند مي‌توان آن را به‌صورت چند ماه يك‌بار يا سالي يك‌بار هم پرداخت كرد. «پايه سنوات» يكي از مزاياي جانبي دستمزد است و با اينكه هرسال تغيير مي‌كند اما مطابق با آن دستمزد كاركنان زياد نمي‌شود.
اين مبلغ از طرف شوراي عالي كار و به‌عنوان جبران كمبود حقوق به كارگران با حداقل دستمزد داده مي‌شود زيرا از زمان‌هاي گذشته تاكنون بحث حقوق و دستمزد كارگران همواره داغ بوده و هميشه افرادي نگران اين مسئله بودند. در ابتداي سال 70 قانون پايه سنوات در مجلس مطرح و بررسي شد. بر طبق اين قانون كارگران رسمي و يا غيررسمي كه قرارداد رسمي دارند يا ندارد مشمول قانون پايه سنوات مي‌شوند.
منبع: https://www.sepidarsystem.com/blog/calculate-the-years/




ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲ آذر ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۰۴:۲۷ ] [ محتوانويس رنجور ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 4
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
آرشيو مطالب
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی